In de omgeving een dagje weg

met kinderen

  • Kastelen bezoeken: aanraders: Chateau Duras, waar je als prinses of ridder door het kasteel kunt lopen, door allerlei ruimtes. Er staan nog nostalgische spelletjes van vroeger die je kunt doen. Duras heeft met haar weekmarkt leuke kraampjes, een springkussen en je kunt er een lekker hapje eten.
  • Pretpark: Walibi (op een half uurtje rijafstand): Voor de jongere en oudere kinderen. Een dagje helemaal los in de achtbaan. Deze dag zullen de kinderen niet snel vergeten.
  • Waterpark: Walibi aquatique
  • Kanoën
  • Vissen: Er zijn diverse meertjes en rivieren in de buurt, hiervoor is wel een vergunning nodig.
  • Piratenpark: Leeftijd vanaf 3 jaar: erg leuk, veel niet gemotoriseerde spelletjes met een speurtocht. (AANRADER)
  • Grotten: Lastournelle et Fontirou
  • Zanimoland : zit tussen een kinderboerderij en een dierentuin in en de entreeprijzen zijn interressant.

TIP: Mochten de kinderen nu echt niet van de campig willen: Er zijn ook speurtochten op de camping en in een straal van 5 KM om de camping aanwezig. Vraag dit na bij de receptie.

Omgeving Algemeen

De Lot et Garonne is een gulle en vrijgevige streek. Al wat de natuur geeft, biedt ze u aan: de zachtheid van haar klimaat, de vredigheid van haar paden, de smaken van haar boomgaarden, de kracht van haar geschiedenis, het genot van haar keuken en het plezier de tijd te nemen en te genieten van elk moment. Het is een streek die gelukkig maakt. U zult dit zelf ontdekken!

Bezienswaardigheden

Leuke dorpen en steden en andere bezienswaardigheden liggen op een beperkte afstand. Cultuurliefhebbers vinden resten van een boeiende Romaanse geschiedenis. Duras, Nérac en Pujols zijn zeker een bezoek waard.

Mooie kastelen of grotten behoren tot de favoriete uitstapjes de kastelen van Duras en Henri IV in Nérac, Grottes de Fontirou, Grottes de Lastournelle.

Ter plaatste (op de camping) vindt u een map met heel wat documentatie. U kunt ook een kijkje nemen op de website van:

www.tourisme-lotetgaronne.com 

Wie graag de plaatselijke markten bezoekt of de sfeer opsnuift op de plaatselijke feesten kan zich hier naar hartelust uitleven ! De Lot et Garonne staat bekend om haar vele fruitboomgaarden. In Duras, Buzet, Bergerac en Emilion bevinden zich diverse chateaux met voortreffelijke wijnproeverijen.

 

 

Contact

Heeft u een vraag?

Camping Charmant

CONTACT:
CAMPING CHARMANT
Ivo en Ilse van Deurzen, June, Duncun, Noé, Eden en Meys.

ADRES: Laborde, 47260 Verteuil d'Agenais, France
MAIL: contact@campingcharmant.com
TEL: +33 - 55 32 00 908 of +33 - 68 36 22 315 
IBAN: FR7613306003412306743502806
BTW: FR14497951764 BIC: AGRIFRPP833

familiefotovandeurzen

Reserveer nu!

CONTACTFORMULIER:


google maps code
privacy policy nederland